Management Assistent

Solliciteer nu

Management Assistent

HUMAN is een publieke omroep. Een creatieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om betere resultaten te halen. HUMAN maakt maatschappelijke geëngageerde programma’s voor radio, tv en online met als doel: bijdragen aan meningsvorming, zelfontplooiing en positieve veranderingen die leiden tot een betere samenleving. Onze basis is het humanisme, een levensbeschouwing op basis van de menselijke maat.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken

Management Assistent

                                             (24 uur per week op ma, di & do)

Je werkt voor het management van HUMAN en bent het centrale aanspreekpunt binnen de organisatie. Met je open houding en positieve uitstraling ben je benaderbaar voor collega’s en draag je bij aan een toegankelijk HUMAN.


Wat ga je doen?

Als management assistent plan je afspraken voor de directeur, hoofdredacteuren en het hoofd publiek & marketing. Je zorgt voor een goede organisatorische voorbereiding en waar nodig print je vergaderstukken uit. Je verzamelt en ordent documenten en houdt het digitale archief bij. Je bent een vraagbaak voor praktische zaken en je regelt de kantoorbenodigdheden, de bloemen en de post.

Daarnaast ontvang je gasten op kantoor, organiseer je bijeenkomsten en help je je collega’s bij (interne) vergaderingen en evenementen waar extra handen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de algemene ledenvergadering, de interne communicatie rondom medewerkersbijeenkomsten en de bijeenkomsten raad van toezicht.

Wie ben je?

Je draagt graag bij aan een informele werksfeer en bent nieuwsgierig naar HUMAN en je collega’s. Je lost problemen op en hebt een goed gevoel voor taal. Daarnaast:

  • heb je ervaring in een vergelijkbare functie;
  • werk je gestructureerd, ben je integer, proactief en behulpzaam;
  • kun je goed overweg met Microsoft Office en vind je het leuk om andere apps te leren gebruiken.

Wat bieden we?

Een dynamische functie in een creatieve mediaorganisatie met fijne collega’s. Een contract voor 24 uur per week, in eerste instantie tot 31 december 2022 met de mogelijkheid op verlenging. De functie is ingedeeld in schaal F van de CAO voor het omroeppersoneel. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en zal liggen tussen de € 2.446 en € 3.000 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het omroeppersoneel, waaronder 8% vakantietoeslag en 6% decemberuitkering.

De standplaats is Hilversum, met indien noodzakelijk mogelijkheden om gedeeltelijk thuis te werken.

Reageren?

HUMAN stelt inhoud en vakmanschap voorop. Onze vacatures staan dan ook open voor elke kandidaat die zich in de vacature herkent. Word jij enthousiast van deze vacature? Reageer dan direct en stuur ons je brief met CV uiterlijk 7 juni 2022 via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eline Lenders, junior bestuurssecretaris, via eline.lenders@human.nl.